تیرامیسو

تیرامیسو (به ایتالیایی: tiramisù، به معنی بٍکٍش من‌رو بالا) یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است که برای تهیهٔ آن، بیسکوئیت را که معمولاً بیسکوئیت ساوویاردی (به ایتالیایی: savoiardi) است آغشته به قهوه نموده، سپس آنها را همراه با مخلوط همزده‌ای از پنیر ماسکارپونه، شکر و زردهٔ تخم‌مرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و با لیکور و کاکائو طعم‌دارش می‌کنند.
از دستورالعملاین دسر محبوببرای تهیهٔ انواع گوناگونی از پودینگ‌ها، کیک‌ها و دسرهای دیگر نیز استفاده می‌شود.

تاریخچه:
اکثر ریشه ها و ابداع این دسر به دهه 1960 در منطقه ونتو (به ایتالیایی: veneto ) در ایتالیا در رستورانی به نام Le Beccherie در شهر ترویسو (به ایتالیایی: Treviso ) ایتالیا برمی گردد.
بعضی ادعاها همچنان باقیست اما به نظر می رسد ابداع کارمینانتونیو یاناکونه (به ایتالیایی: Carminantonio lannaccone) (برای اولین بار توسط دیوید روزنگارتن در گزارش روزنگارتن و بعدا در بالتیمور سان و واشنگتن پست مطرح شد) باشد که در 24 دسامبر 1969 زمانی که او در رستوران سوتوترویزو (به ایتالیایی: Sottotreviso) در شهر ترویزو )به ایتالیایی treviso ) نزدیک ونیز سرآشپز بود.
سرویس102پارچه چینی زرین کد510 میتواند گزینه خوبی برای شما باشد که این دسر خوب را سرو کنید.