منبع انرژی سلول های سرطانی

در این مقاله قصد داریم به شما یک پیشنهاد ساده کنیم و آن این است که قند و شکر مصرف نکنید!به همین راحتی می توانید یکی از مهم ترین عوامل ایجاد سرطان را از رژیم غذایی تان حذف کنید.اما متاسفانه طعم شیرین آنقدر وسوسه انگیز است که برخی نمی‌توانند در برابر آن مقاومت کنند. از طرفی این ذائقه متاسفانه از کودکی با ما همراه است. اما بسیاری از ما می‌خواهیم تا آن جا که ممکن است میزان مصرف شکر را کاهش دهیم و بارها برای رسیدن به آن تلاش کرده‌ایم ولی موفق نبوده‌ایم. در این جا چند راهکار ساده آورده‌ایم که می‌تواند در این راستا به شما کمک کند.

شکر منبع انرژی سلول های سرطانی

سلول های سرطانی

 

در سال ۱۹۲۰برنده جایزه نوبل دکتر Otto Warburg این تئوری که قند و شکر موجب رشد و پیشرفت سلول های سرطانی می شوند را مطرح کرد.او معتقد بود که تجزیه قند و شکر در بدن باعث تولید مواد شیمیایی مختلفی می شود که موجب رشد سلول های سرطانی و نقایص میتوکندریایی می شود.این تئوری تا به امروز پابر جاست و به لطف تحقیقات گسترده، ما امروزه می دانیم که بدون شک شکر یکی از اصلی ترین علل رشد سلول های سرطانی است.در هنگام مصرف بیش از حد قند و شکر بدن ما به انسولین مقاوم می شود.زمانی که این اتفاق می افتد بدن برای متابولیسم شکر فاکتور رشد شبه انسولین (IGF) تولید می کند.IGFهمان چیزی است که باعث رشد مداوم سلول های سرطانی در بدن می شود.بدن انسان مداوم در حال چک کردن مرگ و میر و رشد سلول های جدید است. این سلول ها همان سلول های سرطانی هستند که ارگان های بدن را نیز درگیر می کنند و شکر سوخت مورد نیاز برای رشد این سلول ها را فراهم می کند.به همین دلیل است که در افرادی که نگرانی ترشح IGF وجود دارد مانند افراد مبتلا به دیابت، میزان نرخ مرگ و میر ناشی از سرطان نیز بسیار بالا است.قند و شکر اولین جایگاه را برای تامین سوخت سلول های سرطانی را دارا هستند!

 

سلول های سرطانی

 

چگونه شکر را از رژیم مان حذف کنیم؟

1- دسرهای شیرین را از برنامه غذایی خود حذف کنید!
به جای دسرهای شیرینی که به آن‌ها عادت کرده‌اید، دسرهای بدون شکر را انتخاب کنید. اما اگر می‌خواهید در عین حال، از طعم شیرین لذت ببرید چرا دسر ماست و میوه را امتحان نمی‌کنید که در عین حال هم طبیعی و سالم است و هم شیرین. البته به شرطی که خودتان در منزل آن را تهیه کنید و نه اینکه نوع آماده کارخانه‌ای آن را که حاوی مواد قندی پنهان است انتخاب کنید. حذف دسرهای شیرین، نقش به سزایی را در کاهش مصرف شکر و در نتیجه آن کوچک کردن شکم، دارند.

 

سلول های سرطانی

 

2- به غذاهای خود، غلات کامل را اضافه کنید!
با افزودن غلات، خصوصا نوع کامل آن‌ها از جمله نان و ماکارونی سبوس‌دار، وعده‌های غذایی خود را کامل کنید. به کمک این غلات، در پایان غذا، احساس سیری خواهید داشت و کربوهیدرات‌های فراوانی که در این غلات وجود دارد باعث می‌شوند که بدون میل به ریزه‌خواری، خصوصا خوردن شیرینی، تا وعده غذای بعدی، این سیری ادامه پیدا کند.

 

سلول های سرطانی

 

3- نوشابه‌ها و دیگر نوشیدنی‌های شیرین را از برنامه غذایی خود حذف کنید!
در ابتدا به جای نوشابه‌ها معمولی، نوشابه‌های رژیمی بنوشید اما به تدریج مصرف این نوشیدنی‌ها را هم تا حذف کامل آن‌ها و منحصر کردن‌شان به جشن‌ها و موقعیت‌های خاص، کاهش دهید.دقت کنید که نوشیدن، نوشابه‌های شیرین، حتی نوع رژیمی آن‌ها، ذائقه ما را به سمت مصرف بیشتر شیرینی سوق می‌دهد. به عبارت دیگر هر چه بیشتر نوشیدنی شیرین بنوشیم، میل خوردن شیرینی در ما افزایش می‌یابد.

 

سلول های سرطانی

 

4- قهوه یا چای خود را بدون شیرین کننده بنوشید!
ایده‌آل این است که به تدریج میزان مصرف شیرین کننده‌های همراه با قهوه و چای را نیز کاهش دهیم. بدن انسان، توانایی‌های منحصر به فردی دارد که خود را با هر شرایطی وفق می‌دهد. این مساله را مد نظر داشته و مطمئن باشید نوشیدن چای و قهوه با شیرینی کم یا بدون شیرینی خیلی هم دشوار نیست!

سلول های سرطانی

5- یاد بگیرید، میل به شیرینی را در خود مدیریت کنید!
مقاومت در برابر وسوسه خوردن شیرینی دشوار است اما با کمی تلاش می‌توانید بر آن فائق بیایید. برای رسیدن به این مهم، کافیست هنگام مواجه با میل شدید به خوردن شیرینی، کمی ذهن خود را آرام کرده و سعی کنید بر روی موضوع دیگری تمرکز کنید.شما همچنین می‌توانید از تمرینات تنفس که برای آرام کردن روح مخصوصا در زمان استرس، استفاده می‌شود، بهره ببرید: به آرامی، برای 5 ثانیه هوا را عمیق به سینه خود بکشید، 5 ثانیه هوا را در سینه خود حبس کنید و در مدت 5 ثانیه هوا را به آرامی از دهان بیرون بدهید.در پایان امیدواریم که با این راه حل ها بتوانید میزان قند مصرفی خود را به طور کامل در وجود خود پیشگیری نمایید.

سلول های سرطانی